söndag, augusti 31, 2014

Förskottsfirande

Idag har vi firat min födelsedag i förskott. Jag fyller egentligen imorgon men jobbar 13-21 så då blir det inte så mycket fir. Dagen började med en härlig frukost med nybakta bullar och massa gott pålägg. Sen kom barnens farmor och farfar och hämtade upp barnen för en dagsutflykt till Ystad djurpark. Och vet ni vad vi gjorde när de hade åkt?? Kröp ner i sängen igen och tittade på True Blood och sen bara låg vi där och slumrade lite ett tag. När gjorde man det sist?? Det har ju regnat hela dagen så det var riktigt mysigt att ligga där uppe och lyssna på smattrandet.

Men någon måtta får det vara på lättjandet. På eftermiddagen drog jag på mig löparkläderna och gav mig ut i regnet på ett tröskelpass. Två kilometer uppvärmning, tre kilometer i 4.50-5.00-tempo, 200 meter gåvila, två kilometer i samma tempo, 200 meter gåvila, en kilometer i samma tempo och sen nerjogg hem. Ett jobbigt kvalitetspass som landade på nio kilometer. Veckans löpning landade på "bara" 26 kilometer då jag missade ett pass på grund av ont i halsen och sen var kroppen otroligt trött och orkade inget längre pass. 


Sen var tanken att åka till Malmö och äta på Mosaik men med tanke på alla översvämningar och avstängda vägar så fick vi ta Lund istället. Tyvärr var de ställen vi ville äta på stängda så vi fick ta Stäket och blev inte jättenöjda med maten. Den var okej men när jag går ut och äter vill jag att det ska vara mer än så. På väg till bilen sprang vi in på Hemmakväll och köpte godis och en film till barnen och nu sitter vi i myskläder i soffan med tända ljus och mumsar på godis och ser på film. 

Jag är väldigt nöjd med mitt förfirande och imorgon är det dags att börja mitt nya jobb!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till i morgon!

Lite kul tycker jag att ni inte åkte till Ystad djurpark när vi gjorde flr det skulle regna och det kom inte en droppe men skickar barnen idag när det har regnat mer än någonsin😂
/Elin

Äppelblomman sa...

Mysigt med film och slö!!
Fan va duktig du är!!!! Sååååå snygga ben du har kvinna!

Lycka till imorgon och grattis i förskott❤️
Puss och kram K

Evelina sa...

Superlycka till i morgon. Håller tummarna, kram!

Ninni sa...

Lycka till på nya jobbet!! Och grattis på födelsedagen!!

Linnéa sa...

Elin: hahaha ja men barnen bryr sig ju inte, och idag skulle ju inte vi med!

Rund är också en form! sa...

Låter som en riktigt bra fördelning av dagen! :-D

Kram M