måndag, augusti 04, 2014

Försvunnen

Igår var vi hembjudna på grillfest hos Elin och David. Vi var inte speciellt många men det blev en riktigt härlig kväll! Barnen lekte, vi grillade gott, drack vin och senare drinkar vilket har känts idag. Småseg och lite bakis i den tropiskt fuktiga hettan vi haft idag.


Den värme som varit idag har inte alls varit som innan när det var så varmt. Det har varit helt klibbigt och tungt och över 30 grader. Men det är härligt på sitt sätt ändå.

Tyvärr har det hänt en tråkig sak. Chibs är försvunnen. Han var ute i koppel på gräsmattan och satt fast i en tunn kedja som jag satt i ett koppel. Plötsligt hade kedjan lossnat från kopplet och Chibs var borta. Kaniner går inte så långt så jag har letat lite under dagen men tänkt att han nog kommer tillslut men han har inte synts till på hela dagen. Det är märkligt att han inte gått till de andra kaninerna för det är dit de flesta rymlingar går. Vi har letat jättenoga i hela trädgården flera gånger och nu senast sent ikväll med en jättestark ficklampa. Men ingenting.

Jag är rädd att något skrämt honom och att han stuckit och sen fastnat någonstans eftersom han har koppel. Eller att något annat djur tagit honom. Jag gick en sväng i den stora hagen bakom oss men den är skitstor så det är ju svårt att hitta honom om han är där. Fan alltså! Jag känner mig ledsen och grämer mig, jag borde ha kollat så han satt fast bättre! Han har smitit två gånger innan men ena gången gick han till de andra kaninerna och den andra hade han gnagt av sitt koppel men låg kvar bredvid det. Eftersom vi inte hittat honom så tappar jag nog hoppet om att han kommer att komma tillbaka. Det känns skitsorgligt för han var otroligt snäll och kelen och barnen tyckte om honom..

Kom hem...

1 kommentar:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Tråkigt att han e försvunnen.
Han verkar ju vara en favorit för grabbarna.
Jag hoppas att en granne eller så hittar honom hos sig. Håll utkik på anslagstavlorna i byn om ngn hittar honom.
Lycka till vännen