måndag, augusti 18, 2014

Måndag

Visst brukar det inte vara så hör höstigt i augusti?? Eller så är det bara jag som vant mig vid den tropiska värmen.. Jag tycker det var häromdagen det var svinvarmt, mitt i sommaren och det kändes som att hösten var långt bort.  

Mina föräldrar åkte idag, alltid lika vemodigt. Nu ses vi inte förrän till jul igen och ja, det är inte så roligt. Men barnen och Kalle åker upp till älgjakten så då får de träffas iallafall. Det är likadant varje år, när barnens födelsedagar är över och mina föräldrar varit här, då är det höst. På onsdag börjar barnen förskolan igen efter ett evighetslångt sommarlov. En mjukstart med två korta dagar och nästa vecka tre korta dagar innan det drar igång "på riktigt". Men imorgon är vi lediga och då ska vi på en playdate.

Ikväll kunde vi vara ute en stund, det har regnat helt sinnessjukt mycket idag. Vi fick kasta oss hem från lekplatsen i förmiddags.

Jag har pysslat här hemma en hel del idag. Är superpepp på förändringar och har börjat så smått. Rensa är något jag känner att jag vill, inte ha så jäkla mycket pryttlar överallt. Har fixat det lite finare på mitt "kontor" på ovanvåningen och nästa projekt blir nog rummet vid trappen. Panel ska ner och tapet upp! 

Jag ska måla skrivbordet och byrån tänkte jag men kan inte välja färg!

Och förresten! Det går jättebra för Leon att vara utan blöja. Ingen olycka igår men två små idag. Båda gångerna såg jag att han behövde kissa men han ville verkligen inte och jag tror han var rädd att "missa" något. Andra gången sa han att han var kissnödig men vände inne på toaletten och sa att han inte var det men strax därpå kom det ändå. Men annars har han sagt till själv hela tiden och verkligen varit superduktig.

Strax innan vi fick hasta hem från lekplatsen...

1 kommentar:

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Att rensa rockar! Det har jag också gjort mycket på sistone, särskilt i helgen när jag hade storstädning. Bra grej!