tisdag, augusti 05, 2014

Bea

I förmiddags sprang jag ett lugnt distanspass i skogen som slutade på 10 kilometer. Samtidigt lyssnade jag på Bea Uusmas sommarprat och åh vad bra det var! Jag älskade ju hennes bok Expeditionen och även om jag visste det mesta av det hon berättade så var det suveränt. Hon knäppte några gubbar på näsan också, sjukt bra gjort!

Jag har lyssnat på ganska många av sommarpraten och de jag kan rekommendera är Timbuktu, Natalia Edenmont, Fredrik Wikingsson, Linda Pira, Dregen, Sofia Helin, Navid Modiri och så såklart Bea Uusma. Det är de bästa hittills och helt okej var Sanna Nielsen och Edda Magnasson även om jag ville ha lite "mer" där kanske.

Annars så känner jag mig lite nere. Det känns så tråkigt och jobbigt med Chibs och jag tänker på det jättemycket. Kanske låter fånigt i era öron att som 33-åring sakna och vara ledsen över en kanin men ja, så är det..

Vi har fått klart uteplatsen iallafall och det blev sjukt bra. Vi fyndade ett nytt bord på Bo Ohlsson och jag köpte en dagbädd via Blocket och en madrass till den på en annan annons. Så nu har jag bäddat med duntäcken och kuddar och ligger här ute med massor av tända ljus och har det riktigt mysigt. 


Nu är frågan om jag ska se ett avsnitt till av Sons of anarchy eller gå och sova...

6 kommentarer:

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Det här med sommarprat har jag helt missat. Ska lyssna någon dag under en promenad eller när jag ligger på stranden - tack för tips! :-)

Förstår kanske lite hur du känner - jag hade en kanin när jag var liten som rymde ofta och det är ju en hemsk känsla att inte veta var hen är. Hoppas verkligen att han kommer hem igen. Kram!

Helena Nimbratt sa...

Åh vad supersnygg dagbädd och vad mysigt ni har det. Bo Ohlsson är en riktigt bra ställe! Mitt favoritutflyktsmål när jag var liten och hade sommarlov i Kivik! :-)

Anonym sa...

Hej! Såg att du köpt en blus för ett tag sen som jag letar. Den är från Lindex vit med virkad på ärmen och även på magen. Är du intresserad att sälja denna till mig? Beror på vad du har för storlek i den och så? Är öppen för pris förslag. Kontakta mig sl89@live.se

Tacksam för svar

Jenny Shima sa...

Jag har bar lyssnat på Sanna Nielsen och Edda Magnason än så länge men jag hoppas att det blir fler.

Det är ju inte konstigt att du tänker på Chibs, han var ju en del av familjen.
Kram

Rund är också en form! sa...

Och jag som inte har lyssnat på en enda sommarpratare (!?) Känns som att jag har lite att ta igen...... ;-)

Klart att man kan vara ledsen för en kanin! Man fäster sig vid ALLA djur!

Kram!

Jöns Marie sa...

Det ser ut som att det blev jättefint! Vill åka och hälsa på er igen.