onsdag, augusti 27, 2014

En Superhjälte

En fullspäckad dag minst sagt. Vi har flängt runt men haft det väldigt bra ändå. Först ut var det Teddystudien och det gick jättebra. Proverna från sist såg bra ut och det är bara gluten som förändrats men det visste vi redan och väntar på kallelse till gastroskopi. När vi var klara körde vi in till stan, köpte lite smågrejer och åt lunch med Maggi och Elisa. Sen var det dags att bege sig hemåt på femårskontroll som även den gick bra. Eller, en sak har jag hängt upp mig på men jag vet inte om jag ska skriva om det för jag tycker det är befängt men samtidigt blir jag klart lite oroad.. Det kanske kommer en annan gång.

Men jag måste få berätta om vilken fantastisk son jag har. Nemo har lämnat blodprov och fått spruta idag. Han är klart lite rädd och tycker det är obehaglig men han vet att det är viktigt så han stor ut. Jag kan tänka mig att många barn skulle gallskrika och vägra men Nemo är otroligt modig och underbar. Jag är så STOLT över honom! 

Vi kom hem, andades lite och sen lämnade jag barnen hos Jenny eftersom jag skulle klippa mig. Topparna var så slitna och eftersom jag ska på premiären av Doktor Zjivago på fredag och börja nytt jobb på måndag så tyckte jag det passade sig med ett klipp. Jag toppade det och gjorde lutningen bak ännu tydligare och blev jättenöjd! Trivs otroligt bra i den här frisyren och tycker den passar min hårfärg så bra.

Lite synd att jag inte tog en tid på fredag känner jag nu eftersom hon stylade mitt hår så fint. Hade varit kul att få bli fixad innan premiären.

3 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Det är supersnyggt :)
Vad skönt att det gick bra:)
Vi ska snart på femårskontroll och vi har berättat vad som kommer hända och Oliver är alltid den som är lugnast.

äppelblomman sa...

Duktiga Nemo!!!
Och superfin i håret! Dessa lockar kommer du att kunna fixa galant imorgon helt själv, lovar!
Kram K

Rund är också en form! sa...

Superfint hår! Snygging! :-)

Kram M