fredag, februari 28, 2014

Segt men framåt

Det går segt med de sista kilona som ska bort, men framåt iallafall. Senaste veckorna har jag först stått helt still två veckor, sen upp 0,3, ner 0,1, ner 0,3 och idag minus 0,5 kg. Så det går ju åt rätt håll om än väldigt långsamt.

Men de sista kilona har ju en tendens att vilja hänga kvar plus att det är skitsvårt att ligga på en tillräckligt låg energimängd för att tappa vikt samtidigt som att äta ordentligt för att orka träna. Sen så kunde jag ju vara mer strikt, men jag känner inte för att leva så. Jag vill unna mig vin på helgerna och något extra gott då, det är det värt även om viktnedgången går långsammare.


I mars ska vi på dop och jag har köpt den här fina klänningen att ha då.

2 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Det där brottas jag också med: Vill absolut inte hamna på något slags svältläge och tappa muskler men samtidigt vill en ju ändå ned. Men jag gör som du, accepterar att det går sakta för det går ju iaf :)

LassarSofia sa...

Du är så grym
Själv lufsar jag vidare i mitt makliga 6.50 tempo och fortsätter vara tjock trots att jag räknar kalorier och tjafs.
Men men det kommer väl någon gång. Eller så är jag dömd till 6.50 tempo och fläskröv. Men jag tar det, för det är skönt att springa och jag mår bra av det och det räcker faktiskt långt.
www.lassarsofia.blogspot.se