söndag, februari 23, 2014

Totalt ointresse

Ska jag berätta vad det allra allra bästa med Kalle är? Det är att han är totalt ointresserad av sport. Jag hade fått spel av att ha en sambo som skulle sitta och glo på hockey- och fotbollsmatcher, eller formel 1! Och nu när det är OS och sport prick exakt hela tiden så hade jag nog fått separera om jag bodde med en sportnörd, iallafall under tiden evenemanget var.

Jag AVSKYR sportkommentatorers röster och sorl från publik på arenor. Jag blev nog väldigt traumatiserad i barndomen av en sporttokig far och har verkligen noll intresse för att sorters sporter på tv. Nu när OS varit (och är, när tar det slut egentligen???) så har jag aktivt undvikit att titta eller höra men folk omkring en tar ju ingen hänsyn utan måste skriva hundra statusar om hur det går och vad som händer. Och direkt det går bra är det VI som är bäst, VI som vunnit. Eeehhh på vilket sätt har folk som ligger hemma i soffan med handen i byxorna bidragit till att Sveriges framgångar?

Och vet ni vad jag verkligen verkligen hatar?? När mina program inte visas på sina tider för att det ska sändas någon match. Så hänsynslöst!! Nej mig kommer ni inte hitta hejandes framför tv'n inför något sportevenemang, jag håller mig till mina serier.



1 kommentar:

Sara. sa...

WORD!

Jag blir nästan aggressiv när folk får för sig att de ska berätta eller diskutera sport med mig.
Tycker det är fruktansvärt.

Så jag förstår dig till 100%!