lördag, februari 15, 2014

Alla Hjärtans Dag

Jag läser ganska många bloggar och igår var de uppdelade i två läger, de som firade alla hjärtans dag och de som inte gjorde det. Många av de som inte gjorde det tyckte att det inte behövs en sån dag eftersom att de minsann firar kärleken varje dag och att alla hjärtans dag är ett kommersiellt påhitt. Och ja det kanske det är men det är så löjligt att "stå över" och vara lite för bra för sånt och vara så duktig på att visa kärlek prick exakt hela tiden annars. Hoppas de även tänker så kring födelsedagar (man borde vara tacksams och fira alla dagar som personen finns), Mors/Fars Dag eller jul eller ja, vilken högtid som helst. Och varför ska det vara fredagsmys?? Man kan väl göra alla dagar speciella och superdupermysiga?

Vi firade iallafall igår, men mest som en vanlig fredag plus lite ballonger och små presenter. Det är mysigt att göra något speciellt tycker jag och tar vara på alla sådana dagar, allt som kan firas är värt att fira tycker jag.



1 kommentar:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Håller med så himla mycket! En behöver ju inte göra det till kommersiellt jippo om en inte vill? Det är fint med en dag vikt åt kärlek tycker jag.