måndag, februari 03, 2014

Ett gott hjärta

Nemo är verkligen en fin liten kille med ett STORT hjärta. Han har varit tidig med att prata och kunna uttrycka sig och berätta vad han känner. När vi var på 2,5-årskontroll sa sköterskan att han var på en 5-6-årings nivå i talet och det är jättehärligt att alltid kunna prata med honom. Han är snabb med att snappa upp nya ord (svärord använder han dock väääldigt sällan tack och lov) och förstår direkt när och hur han ska använda dem. Han är väldigt förståndig utan att vara lill-gammal och det är skönt eftersom att jag avskyr lill-gamla barn.

Iallafall, det jag ville komma till är att Nemo ger mig otroligt mycket komplimanger. Helt underbar är han. Vad fin du är mamma, säger han när jag fixat mig, eller när som helst egentligen. Vad fin du är i håret, är också en komplimang jag brukar få. Han är väldigt pussig och kramig och brukar säga att imorgon är det 1000-pussarsdagen vilket är en liten grej mellan mig och honom.

Han ger gärna komplimanger om folks hem också. När vi kommer hem till någon kan han titta sig omkring och sen säga: Vad fint ni har det!

Åh min underbara lilla unge! En dag kommer du att göra någon otroligt lycklig! Om jag nu släpper honom ifrån mig...


Idag ville Nemo ta ett foto på mig för att "jag var så fin". Och jag kan ju inte annat än att hålla med! Underställstights och huvtröja, i rosa, gör ju vem som helst lite extra snygg.

4 kommentarer:

Marina sa...

Blev glad och varm i hjärtat av att läsa detta inlägget :-)

Jonna sa...

Men vilken fining

Jenny sa...

Åh, så underbart det låter! Och understället var faktiskt väldigt fint :)

äppelblomman sa...

Men gud så söt! En riktig liten charmör!! <3
Kram K