söndag, februari 23, 2014

Died and gone to heaven

Vad har ni hittat på för spännande idag? Hos oss har sista väggen i tv-rummet fixats och det kommer bli så bra! Väggen där tv'n sitter hade en ful tunn skiva som Kalle tog bort idag och satt nya spånskivor och över det jättefina gamla brädor, breda, "ruffiga" och ojämna. På den har vi hängt upp den nya tv'n som jag nu invigt med senaste avsnitten av The Walking Dead och American Horror Story och det är som om jag dött och kommit till himlen! Mycket bättre bild och framförallt STÖRRE. Förra tv'n var typ 32", den nya är 46.


Det är lite småfix kvar på väggen och så måste vi komma på en bra sladdlösning. Vi har satt upp tv'n på en anordning på väggen så att den går att dra fram, åt sidorna och vinkla så sladdarna kan inte gömmas i en sån där list vi hade innan.

Men vi har inte bara fixat hemma idag. Eller Kalle har väl men jag och barnen var ute och lekte länge på olika lekplatser och så hälsade på djuren på 4H-gården. Barnen älskade torgvantarna jag gjorde åt dem och hade på sig dem idag.


Jag hade planerat en springtur idag men efter vår utflykt var jag så sjukt frusen så jag kände absolut inte för att ge mig ut igen så jag körde ett Scientific Workout-pass istället. Bytte ut Jumping Jacks mot hantlar och gjorde två annorlunda arm- och magövningar än förra gången. Fem varv körde jag idag och efteråt var så helt skakig i armarna och jag är fortfarande trött i kroppen. Imorgon blir det däremot spring, intervaller!

2 kommentarer:

Maja sa...

Spänn upp sladdarna (bunt band) kring armen på väggfästet (finns ju flexibla rör man kan lägga dom i för att de ska synas ännu mindre) sen kan du fästa de som blir över i en kabelränna på väggen. PÅ såvis kan ni ju fälla ut tv:n men sladdarna syns inte när den är infälld!

Linnéa sa...

Maja: jättebra tips! Vi körde med buntbanden och gömde sen sladdarna bakom en av brädorna!