onsdag, februari 12, 2014

Busy busy...

Den här dagen har varit fullspäckad prick varenda sekund och ändå hann vi inte det vi tänkt. Renoveringen har fortsatt och nu har vi fått ner skåpet och spacklat men måla hann vi inte och det var egentligen lika bra eftersom spacklet ju måste torka först. Anledningen till att det tog tid idag var att en frisör kom hem till oss och klippte mig och barnen plus slingade mitt hår. Superbekvämt att slippa åka till en salong och sen få alla friserade på en gång.

Vi har flyttat på soffan också men det blev inte lika bra som vi tänkt oss. Den är verkligen ENORM men om vi ställer tillbaks den står den för dörren vi ska öppna upp så vi får klura vidare på hur vi ska göra.. Jag har inga bilder från idag men jag tänkte visa hur tv-rummet såg ut när vi precis flyttade in.

 
 
Loppissoffa, fejkpanel, brunt fönster och indiska möbler. Mycket har förändrats. Och jag i mina älskade långkalsonger som Kalle HATADE. Undrar varför... Jag kan ju säga att jag inte blev gravid förrän jag slängde dem.
 
 
I mars är det 6 år sen vi flyttade hit och jag kan sakna den första tiden så himla mycket. Då var jag så jäkla lycklig och glad över huset och brydde mig inte om fejkpanel, heltäckningsmattor och fula tapeter. Nu är det så mycket jag/vi vill göra och man går och tänker på vad vi "borde" göra hela tiden. Men jag är glad att vi inte hetsrenoverat utan låtit det ta sin tid eftersom varje rum som blir nytt är en så härlig känsla och det får liksom växa fram. Hade vi gjort om direkt vi flyttat in hade det varit en helt annan stil med helt andra färger än vad vi har nu och vi hade fått göra om igen eftersom jag tröttnat så mycket på den inredning vi hade då.
 
Men men, tiden rusar och vi har bott här i snart 6 år. GALET! Imorgon ska vi måla väggarna i tv-rummet, spännande! Och förresten, jag måste berätta en så rolig grej som Nemo sa igår. Kalle ropsade till mig och frågade om vi skulle måla på insidan av fönstret också, alltså runt om, men då blev Nemo helt förskräckt.
- Nej men det kan ni ju inte göra, då ser vi ju inte ut!
 
Åh lilla gubben, så jäkla go.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det där m långkalsonger alltså....hihi/ nina

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Vilket vackert fönster där på andra bilden!
Och långkalsonger ÄR faktiskt typ det skönaste plagget! Själv har jag ett par, Daniels gamla, komplett med gylf, som är så gudomligt sköna. Väldigt hett :-)

Jenny Shima sa...

Jag har en kjol som inte är så populär här hemma men den är grymt skön:)

Lina sa...

Det är både jobbigt och roligt med renovering...har bott i vårt hus sen -O6..har en hel ovanvång kvar att fixa med...puuuhhh... Jag håller med "Lotta", underbara fönster!