söndag, februari 09, 2014

Ett dygn i Ystad

Igår efter lunch satte jag mig i bilen och körde till metropolen Ystad för att besöka min goda vän Juristen och möta upp Hili som också tagit sig söderut. Åh det var så länge sen vi sågs, alldeles för länge sen! Vi drog en runda på stan i ett härligt vårväder och tog en fika. Det avhandlades både allvarliga ämnen men vi pratade även om saker som fick mig att skratta så tårarna sprutade och jag knappt kunde sitta upp.

Efter stan for vi hem till Juristen, drack lite vin och började fixa till oss. Juristen hade till och med fixat en kock och servitör kvällen till ära! Han fixade två förrätter, en varmrätt och tre (!!!) efterrätter och efteråt var jag så mätt så jag knappt kunde röra mig. Kocken/servitören stod till och med utanför toaletten och väntade så man kunde torka händerna på hans handduk!

Åh det var en så rolig kväll! Vi dansade och skrattade och Juristen blev arg på oss andra för att vi inte ville gå ut, men vi hade ju så trevligt hemma! Det blev sent innan vi kom i säng och vi var sjukt trötta. Idag åt vi en jättegod frukost och snackade lite till innan vi sa hej då, jag körde Hili till stationen och sen hem.



1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt att läsa att du haft det så trevligt! / Nina