onsdag, februari 05, 2014

Lite depp

Jag känner mig lite deppig. Har svårt att hitta riktig glädje inombords och är rastlös men kan inte ta mig för något. Otroligt trött också, i både kropp och knopp. Vet inte om det beror på den uteblivna träningen som min kropp blivit van vid eller om det kanske är hormonerna som jag börjat tillföra min kropp och som jag varit utan i många år. Kanske en kombination.

Det värsta halsontet har gett med sig iallafall så nu är jag bara snorig och liksom slemmig i halsen med lite hosta då och då. Jag kommer vänta tills jag känner mig helt frisk och sen en dag till innan jag ens tänker på löparskorna eller rör vid en hantel och skulle jag ändå få ont i halsen direkt igen ska jag kolla upp det. Har googlat lite och det kan vara brist på något, allergi eller något som ställer till det.

Tur jag har barnen, de gör mig lycklig även om jag känner mig nere. Igår var vi i Malmö på Teddystudien och Nemo imponerar varje gång! Så modig och tålig. Lämnar tre rör blod utan att pipa och står ut med salivprover och "näskill". Och allt ser bra ut hittills, inga förändringar.





McDonaldsbesök efteråt, alltid lika uppskattat. <3

4 kommentarer:

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Kram! Hoppas att du känner dig bättre snart!

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Kram härifrån med! Det är jobbigt när det känns så där, liksom grått. Hoppas dippen går över snart.

Jenny Shima sa...

Kram från mig med!

Linnéa sa...

<3 ni är för fina.