söndag, februari 23, 2014

Nu & Då

Idag blev det spring! Lika bra att göra det på morgonen/förmiddagen så är det gjort sen. Samma upplägg som vanligt och idag fick jag upp farten lite och det var härligt eftersom jag legat på samma länge och lite långsammare än när jag varit som snabbast. Kanske det berodde på 8 plusgrader så att jag kunde ha tunna, sköna funktionskläder och slapp de fodrade?

Uppvärmning: 2 km

3 * 200 meter: 3.30-3.40-tempo
3 * 400 meter: 3.30-3.45-tempo
2 * 600 meter: 3.45-4.00-tempo
1 * 1000 meter: 4.30-4.50-tempo

Nedjogg

Totalt 7 kilometer


Det fick avsluta den här träningsveckan, 24 kilometer löpning och två Scientific-pass. Jag fick ju ont i halsen i torsdags framåt kvällen men med mycket vitaminer, apelsiner och Coldzyme lyckades jag mota bort det men fredagen fick bli en oplanerad vilodag.


Februari 2014 VS mars 2013. Jag ser så jäkla mycket sportigare ut nu! Och skönt när västen inte sitter som ett korvskinn.....

4 kommentarer:

Ida sa...

Jäklar vad du är snabb!

Lina sa...

Wihoooo va bra du är!!! Kämpar tjejen! ;-)

Maja sa...

Jag minns hur du skrev om lite olika bloggar när du började löpträna med bra ips och så. Kan inte du göra ett/flera inlägg om hur man börjar med löpning från grunden liksom. Jag har alltid tänkt att de bara är att dra på sig ett par gympa dojjor och ut och kuta... men där verkar jag fel..
Fattar inte alls vad som menas med tempo osv.
ÄNDÅ har jag bestämt mig för att springa STHLM tunnel run 22 nov.
Så nu är goda råd dyra... om inte du vill ge lite tips helt gratis då dvs ;)

Linnéa sa...

Ida: åh tack! :)

Lina: <3

Maja; nu är ett inlägg uppe, hopppas det ska hjälpa dig! Gud vad kul med ett lopp, det fixar du!