söndag, november 28, 2010

Tjejmiddag

Igår var hela tjejgänget hos Elisa på tjejmiddag och det var så roligt! Elisa bjöd på underbar laxpasta, vin, juleskum och snacks. Efter en middag med massor av skratt och snack sjöng vi SingStar och jag är så jävla grym alltså, om man får lov att säga det. Jag kom hem vid 02 inatt och var lagom död när jag fick gå upp klockan 7 för att Kalle skulle iväg och jaga.

På förmiddagen idag tog vi en sväng till pulkabacken eftersom jag efter många om och men fick tag i en stor pulka igår. Men tror ni Nemo ville åka med mig? Nej nej, han blev skitsur när jag satt med honom i pulkan och när vi kom ner klev han ur och började knuffa på mig så jag fick lov att gå ur. Kul kille, han skulle absolut åka själv. Så då lånade jag Jennys pulka så vi kunde åka samtidigt iallafall loch då gick det undan och Nemos pulka välte och han stod på ansiktet i snön. Ett par tårar senare var det bra igen men vi gick hemåt för att äta lunch.

Och sen kröp vi ner i sängen. Så mysigt. Nemo värmde sina kalla tår på mina ben och vi tog en 2 timmar lång nap. Vid 15-tiden gick vi med Jenny, Ted och Oliver till julskyltningen där Nemo åt sin livs första krabbelur och sen åkte vi häst och vagn och Nemo tyckte det var superkul.

Vi kom hem lite efter 17 och var så frusna så vi gjorde en brasa så nu har vi det varmt och gott här hemma. Nemo har badat och vi har ätit korv med bröd. När som helst kommer Kalle hem och då blir det lite mys innan Nemo ska lägga sig. Det blir en tidig kväll för mig med, är fortfarande lite sliten. Tyvärr har jag inga bilder från varken tjejmiddagen eller pulkaturen eftersom min lilla kamera är spårlöst försvunnen.

Inga kommentarer: