lördag, november 27, 2010

Tjejmiddag

Det fina vintervädret håller i sig, jag hoppas att vi slipper mer grått slask nu. Det vore härligt med en vit jul.

Jag fick sovmorgon idag och vi har sovit så gott i den nya sängen. I morse när Nemo kom över till oss var det ändå gott om plats att sova på. När jag vaknade kom Nemo och Kalle in, och Nemo kröp över sängen och upp i min famn och kramade mig länge. Sen låg vi alla och myste i sängen någon timme innan vi fick gå upp för att hindra Nemo att dricka ut en balsamvinägersflaska han hittat i skafferiet.

Nu sover Nemo i vagnen och jag ska se om jag kan rota fram någon mer julstjärna och ljusstake. När Nemo vaknat ska vi åka och handla och jag ska köpa en pulka så vi åker nog till Lund och fixar det.

Ikväll ska jag på tjejmiddag hos Elisa och Kalle och Nemo ska mysa och göra våfflor, deras favvo. Hos Elisa ska vi äta god mat, dricka vin och sjunga massor av SingStar! Så jävla kul det ska bli, det var alldeles för länge sen vi hade SingStar-kväll.

Vad hittar ni på denna lördag? (Eller är det lönt att fråga? Det är ju ingen som bemödar sig att plita ner någon liten kommentar ändå..)

5 kommentarer:

Jenny p sa...

Vi har varit på st. Berntstorp eller vad det heter.. Vi ska julpynta resten av dagen. Åå vi ska göra jul godis också ju!!

Jonna sa...

Har låst in mig ifrån snöovädret här på Österlen för att börja pyssla med mina julkort. Det blir till att klippa & klistra i tidningar. Har även köpt hem fina nya guldpennor som kommer göra susen på korten :)

Mirijam sa...

Jobbar... Festligt värre.

Anonym sa...

Jag har varit på IKEA och köpte de sista presenterna som jag ska ta med mig till Uruguay nästa söndag.
Sen var jag hemma, lagade mat och tittade på Mordet i Midsomar och nu ska jag gå o lägga mig för att jag är tröööööööt.-
Kram,
Mercan.

Lilla Anna sa...

denna lördagen blev jag bara hemma med min lilla söting till dotter, det blev lite julpyssel och annat mysigt!