lördag, november 20, 2010

Skärpjakten

Igår skulle jag köpa ett skärp till Nemo eftersom det blir ett ganska stort glapp bak på hans jeans och manchesterbyxor. Först gick jag till KappAhl och där fanns tre olika skärp till pojkar med motiven: Bilar, Spiderman och Buzz Lightyear. Jag ville ha ett neutralt skärp och hatar alla de figurer som KappAhl hade på sina skärp så jag gick vidare till HM. Där fanns det också tre olika skärp och där var motiven Musse Pigg, Spiderman och Bilar. Jag blir så irriterad! Är det svårt att ha ett svart, mörkblått eller grått skärp? Nej alla pojkar ska älska den där fula, röda bilen och vilja ha den på allt. Så Lindex var mitt sista hopp och där fanns det ett skärp som var svart- och grårutigt och helt okej så jag köpte det. Givetvis hade även Lindex ett skärp med Bilar-motiv.

Jag kollade på lite mössor också eftersom jag vill köpa en riktigt varm mössa till Nemo. Hittade en fin på kappAhl men när jag tittar närmare på den ser jag att tofsen inte är en tofs utan en tuppkam. Herregud, måste allt vara så jävla tufft till pojkar? Och inte tufft-snyggt utan tufft-fult. En del saker kan väl få vara gulliga till pojkar eller varför inte lite neutrala?

5 kommentarer:

Anonym sa...

tips? http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=4623

Linnéa sa...

jag har skrivit på för länge sen. :)

Lina sa...

Jag hatar också bilar-grejerna och spajdermän-grejerna... skitfula

Jenny Shima sa...

Jeg håller ehlt med. Jag har skrivit på namnlistan.

äppelblomman sa...

Du ska veta att de ändå har blivit MYCKET bättre på klädfronten än för 5 år sedan när Douglas var nyfödd och liten. Då fanns de bara pojkigt. Tycker att de finns mycket bättre och finare kläder. Men alla dessa cars och spiderman tryck blir man tokig av... MEN mina barn älskar tyvärr det och jag är så dum så jag köper skiten;-)
Men jag köper mycket färglatt till mina barn så som röd, lila,gul...
Stor kram på dej