onsdag, november 24, 2010

Hej mitt vinterland!

Vilken skillnad vädret kan göra för energin! Senaste dagarna har varit regniga och grå och riktigt tråkiga så jag har varit så trött och slö, men i morse studsade jag nästan upp när jag såg att det var helt vitt ute. Det är ett par minusgrader så jag hoppas det får ligga kvar ett tag. Det snöar fortfarande och Nemo ligger ute och sover.

På förmiddagen städade vi köket och satte upp julgardiner och en ljusstake och det blev väldigt fint. Köpte nya gardiner till köket på Ellos och de är jättefina, vita med mörkröd text och ljust grått mönster högst upp. Julgardiner kan lätt bli lite "mycket" men de här var lagom tycker jag. Ska ta en bild och visa sen!
Sitter och stör mig på att jag inte haft framförhållning och köpt en pulka! Det hade varit perfekt att åka pulka idag och jag har ju ingen bil så jag kan inte köra iväg och köpa en heller. Att ta bussen blir ett stort projekt och snön hinner väl smälta bort innan jag är hemma igen med en pulka.



Ska man köpa en babypulka eller en vanlig? I den lilla sitter Nemo stadigt själv men då kan man ju inte åka med? Satsar nog på en stor, vill nog inte släppa honom nerför en backe själv ändå.

1 kommentar:

Mirijam sa...

Backe? Har ni flyttat från Skåne?