torsdag, november 04, 2010

R.I.P

Idag begravde Kalle och Jörgen kaninerna. Jag fixar inte att vara med utan gick ut lite senare och satte ett ljus på graven. Nu ligger där 11 kaniner. Alldeles för många. Puffen, Lilith, Lillan, Musse, Leo, Goliath, Hilde, Dino, Charlie, Lucia och Lilla Leo.

Sen gick jag till Herr Kanin. Jag har inte orkat gå dit förrän nu, det har känts alldeles för jobbigt men han verkade bli glad att se mig. Dock såg jag att hans öga är skadat och skulle behöva kollas av en veterinär. Sånna här gånger är det jättejobbigt att inte ha bil för veterinären jag går till är en lantveterinär dit jag inte kan åka buss. Så om jag ska se om någon vänlig själ skulle kunna passa Nemo och låna ut en bil till mig så jag kan åka dit imorgon OM jag kan få en tid.

Ingen mård är fångad ännu tyvärr men jag har en idé om hur jag ska rigga fällan och ska prova det imorgon. Jag kommer inte få någon ro förrän mården är borta och jag önskar jag kunde hitta den påkörd.


Vila i frid, finaste kaninerna...

3 kommentarer:

Juristen sa...

Åååhhhhh!!! Jag finner inga ord, vet inte vad jag ska skriva! Jag fattar knappt att det e sant... Tänker på dig finaste vän. Ring om du behöver, finns här för dig. Massa kramar

Dessi sa...

Gud vad hemskt! :*( Jag älskar kaniner och tycker dina var så himla fina. Vila i frid..

*kram*

Fifi sa...

Men fy vad hemskt, jag blir alldeles tårögd. Stackars er...