torsdag, november 25, 2010

Bills bills bills

Jag har precis betalat räkningar och eftersom Kalle var ledig en vecka på älgjakten blev ju insättningen på kontot mindre än vanligt men det har inte räkningarna tagit hänsyn till. Nej nej, det kom en massa roliga räkningar, sånna där som inte kommer så ofta men som passar på att komma i just december och gärna lite högre än vanligt. Tur jag köpt de flesta julklappar redan...

Sängen blev inte ivägkörd idag. Kalles pappa har fullt upp med att slakta lamm så han hade inte tid att ta emot den men det verkar som att det löser sig imorgon istället. Jag hoppas det iallafall, är så sugen på att sova i nya sängen. Nemo sov hos oss inatt och har sparkats och dragit mig i håret och öronen hela natten. Jag är nu dödstrött och ska lägga mig efter Lyxfällan.

Imorgon har vi inga planer men en pulkatur ska det iallafall bli! Jag har inte köpt någon pulka än men grannen Nina kom över med en babypulka som vi fick låna. Tusen tack snälla du! Juristen var så snäll och skulle köpa med sig en pulka med affärerna öppnade ju inte förrän klockan 10 så hon ville inte stå ute och vänta utan körde direkt till mig.

Nu ska jag gå och ge Kalle en puss!

Inga kommentarer: