tisdag, november 09, 2010

En mycket bra dag!

Det blev en snabb tur till Lund idag. Jag hittade alla presenter jag skulle ha och blev mycket nöjd med dem. Vi var hemma redan vid 13 igen så det var ingen lång tur men jag har kommit fram till att det faktiskt är skönare att vara hemma än att flänga runt en massa.

Annars har det varit en bra dag, fått lite samtal ringda angående jobb och jag hoppas det ska lösa sig. Det känns lite trögt att komma igång, men förra veckan fick jag ett samtal om ett jobb som jag skulle fundera om jag var intresserad av vilket jag absolut är. Det är inget jag sysslat med alls tidigare och låter väldigt spännande, så jag håller tummarna för att det skulle funka!

Jag fick välkommen post idag också, både mina Siljesvärd Design-lappar och beskedet om Nemos dagisplats. Och vi fick vårt förstahandsval, Lammet, där Nemos kompis Oliver går och även Ludvig kommer börja så det känns hur bra som helst.

Ikväll är det Desperate Housewives och Cougar Town, bästa tv-kvällen! Och ännu bättre är att Kalle har lovat att se på DH med mig, och jag fick blommor idag! Tycker ni jag bör vara orolig?

Herr Kanins öga läker fint tycker jag. Han är annorlunda på något sätt, mer harmonisk och lugn och jag hoppas vi kan få fast mården snart så han slipper vara ensam. Jörgen var hit med en riktig mårdfälla igår som nu står laddad och klar. Mården har nog inte varit här sen vi fångade honom sist men vi hoppas att han kommer snart igen. Eller en hon är det väl, troligtvis.

2 kommentarer:

Mirijam sa...

"jag hoppas vi kan få fast mården snart så han slipper vara ensam".

Ska dom bli kompisar? :)

Linnéa sa...

för att vara så gammal så är du förvånansvärt trög. klart dom inte ska bli!