torsdag, april 29, 2010

Tack för era råd och tips, känns skönt att höra att det är normalt med ständigt återkommande förkylningar. Det blev ju ingen träff på Kyrkis idag så vi slappade här hemma istället. Tog en liten sovstund tillsammans på morgonkvisten och vid lunch la jag Nemo i vagnen så han fick sova ute. Han sov i över 2 timmar och under den tiden hann jag klippa lite på min klätterros, gräva en rund rabatt som jag ska plantera lökar i och välkomna Mirijam som kom på besök.

Det har varit en mycket trevlig dag, vi åt kallrökt lax-sallad och pratade, gick en promenad och lekte med Nemo. Han har varit snorig men pigg idag så vi åker in till Malmö imorgon förmiddag och så åker Nemo hem med sin farmor som jobbat till 12. Jag ska ju tatuera mig klockan 15 och innan dess ska jag träffa Maggi och lilla Alba. Jag ska kolla på Lindex och KappAhl eftersom jag har rabattkuponger där och jag skulle behöva köpa en tunn jacka till Nemo. Han har bara stickade tröjor och det kan bli lite svettigt i solen. Ska kolla lite efter fina sommarkläder, bra att passa på när man har rabatt.

Klockan 15 är det som sagt dags för tatueringen och jag kan avslöja att den kommer sitta på foten, den vänstra för att vara exakt. Det är 4,5 år sen jag tatuerade mig sist och det kommer göra asont och jag kommer kanske dö.

Nu ska jag måla naglarna och sen göra en kopp té med mycket grädde och ta en bit mörk choklad och njuta i soffan en stund. Jag var på Body Pump innan så jag är helt slut i kroppen. Har utmanat mig med extra vikter idag!

4 kommentarer:

MiaMaria sa...

Va duktig du är som tränar och står i!!

Var det inte benet du skulle tattuera?? Bidde det foten istället??

Sista frågan, klänningen från HM, de vet den som jag oxå var lite sugen på, hur va den i storlek?

evelina sa...

spännande! ser fram emot att se resultatet.....

Mirijam sa...

Tjoho! Roligt i dag! Ska bli spännande att se foten.

ps: du kommer inte att dö. Men det kommer göra jävulusiskt ont. Tror jag.

Linnéa sa...

ninni: nej foten har den här tatueringen varit tänkt att sitta hela tiden faktiskt. klänningen har jag i L men jag hade nog kunnat ha en M. Lite stor vid bysten på mig faktiskt.

Eve: jag med!!

Mirijam: jag tröstar mig med att du har armbågen kvar.. ;)