måndag, april 05, 2010

Min bästa vän Magdalena som fick en bebis förra lördagen gav mig den finaste komplimangen jag någonsin fått i tisdags när vi hälsade på. Hon berättade att hon tycker jag är jätteduktig med Nemo och att jag är hennes "mamma-förebild". Eftersom jag verkligen började från noll, eller minus till och med, när jag blev gravid och inte kunde ett skit om bebisar så är det otroligt skönt att höra att någon annan anser att man är en riktigt bra mamma. Själv tycker jag faktiskt att jag är en bra mamma. Jag är avslappnad och omtänksam och har bra koll och ser till att Nemo alltid har det så bra som möjligt. Jag trodde jag skulle vara mer nervös och inte kunna något men att kånka runt på en bebis har blivit så naturligt och det känns som om jag inte har gjort annat.

Min "mamma-förebild" är min fina vän Evelina. Hon är så otroligt driftig och duktig och engagerad. När jag behöver råd frågar jag gärna henne för att jag litar på henne och jag vet att hon alltid är ärlig. Och jag tror att Maggi kommer bli en fantastisk mamma. Hon är den varmaste och snällaste människan som finns och en mer älskad unge än Alba får man leta efter.

Maggis ord har värmt och stärkt mig mycket och jag har tänkt på dem varje dag sen hon sa dem till mig.

5 kommentarer:

Kalle sa...

Jag tycker också att du är en super bra mamma!

Magdalena sa...

Oh jag blir aldelles rörd när jag läser ditt inlägg.... Börjar nästan gråta. Du är världens finaste mamma och en helt fantastisk hjärtevän.

Älskar dig.

LolitaRegina sa...

Jag känner ju inte dig "på riktigt", men av allt jag läst som du har skrivit, så tycker jag också att du verkar vara en supermamma!

Evelina sa...

nämen oj! Vilket fantastiskt beröm <3

Evelina sa...

Men oj! Vilket fantastiskt beröm <3