fredag, april 23, 2010

Jag är så trött så mina ögon gör ont men eftersom Kalle ska gå upp med Nemo imorgon bitti vill jag inte lägga mig så här tidigt. Jag sov aldrig med Nemo i förmiddags för jag hade så mycket annat att göra. Jag betalade räkningar, la kyckling, korv och grönsaker i marinad och lite sånt. Nemo badade och sen sov han igen och på eftermiddagen gick vi till Jenny och Oliver och lekte lite. Nemo ville ta Oliver i ögonen men jag tog bort hans händer hela tiden och tillslut slog Nemo Oliver på kinden så han började gråta. Jag börjar bli lite orolig för Nemos våldsamma tendenser. Kanske har han sett för mycket skräck? Vi brukade ju titta på Saw och Hostel och sånt när Nemo var nyfödd och jag var uppe och ammade på nätterna.

Framåt kvällen grillade vi, Jörgen kom hit och vi spelade lite spel. Han åkte rätt tidigt och sen har jag spelat Shrek och sett Modern Family och Kalle har sovit i soffan. En helt vanlig fredagkväll med andra ord.

Imorgon ska jag åka till Granngården och köpa jord, de har ett bra erbjudande nu och så ska jag så smultron och tomater. Elin och David kommer imorgon och ska käka middag och det ska bli kul. De båda äter LCHF-kost så jag ska fixa en riktigt smarrig middag till oss, inklusive efterrätt. Det som är kul med att ändra något i sin kost är att man får leta nya recept och prova en massa nya saker.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen måste jag nog lägga mig.

3 kommentarer:

MiaMaria sa...

Min plan är att jag ska önska mig en pelagon av dig när jag fyller 30 år. Smart va??
Kör ner mig i pelagonträsket!!

Sara. sa...

hej ! jag undrar om jag skulle kunna få addressen till din mail? För jag vill gärna skicka ett lite längre (ganska så personligt) mail till dig..

sara.skinnar@hotmail.com

Linda sa...

Min son petar också andra barn i ögonen och har aldrig sett nåt läskigare än top model och pingu ;) Han blir även petat i ögonen av andra barn på öppna förskolan. Fullt naturligt verkar det som :)