lördag, april 03, 2010

Nemo har blivit väldigt duktig med maten igen och det funkade bra att ge honom lite smak av vår mat när vi åt istället för att göra en hel portion bara till honom. Igår fick han smörgås med leverpastej för första gången och det tyckte han var jättegott. Han har blivit väldigt duktig på att dra sig fram över golvet också på ett helt nytt sätt. Det är helt sjukt vad fort det går.

Det har gått bra med sömnen också. Jag har lagt honom i hans säng och sagt godnatt och sen gått ut och han har somnat själv precis som hemma. Nu la jag honom i sängen för hans nap för att se om han kunde somna själv även på dagen och först babblade han ett tag men nu är det helt tyst så han borde ju somnat. Jag har med en babyvakt eftersom han sover på ovanvåningen och det är jättebra för då hör man ju allt han gör.

Som ni såg var Nemo påskkärring igår och det var den sötaste sådan jag sett någon gång. Han är ett riktigt charmtroll. Det tycker dock inte Ebba som blir lite förstörd av att han kommer men nu börjar hon vänja sig och kan vara kvar i samma rum som honom.

Inga kommentarer: