söndag, april 11, 2010

Jag blev ombedd att skriva lite om hur jag äter så jag tänkte berätta hur min matdag sett ut idag. Till frukost åt jag två kokta ägg, en tomat, gurka och citronmajonnäs, lunchen bestod av ostgratinerad blomkål och broccoli från igår plus två skivor kalkon med lite brieost inrullad i dem. Till middag åt vi älgfärsbiffar med grädde i, bearnaisås, halloumiost och en sallad med spenat, tomat, gurka, blomkål och purjolök. Jag drack en kopp té till frukosten med standardmjölk i och nu dricker jag en kopp té med en skvätt grädde i. So far känns det superbra måste jag säga.

Annars har dagen gått i ett. Nemo är fortfarande sjuk, hostar jättemycket och har svårt att sova. Han snorar en del och är lite extra gnällig. Han har bara ätit välling idag och igår, och lite fruktpuré, något annat vill han inte ha. Stackars lilla Nemo, jag hoppas verkligen han blir frisk snart. Vi var ute en liten stund i det fina vädret så han fick lite frisk luft iallafall. Jag fick plantera om min pelargonsticklingar, tvättat en massa och packat ner urväxta Nemo-kläder i en låda. Igår städade jag bilen och sydde kuddfodral så en del har jag hunnit med i helgen iallafall.

3 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hej!
Tycker verkligen att vi ska styra upp en träff snart. Ni kanske vill komma hem till oss på brunch nästa helg om Nemo blivit frisk?

Magdalena sa...

Sötnosar!

Jöns Marie sa...

Oj, på den här bilden syns det verkligen vilket långt hår du har fått =) det är jättefint!