onsdag, april 14, 2010

Alltså, det sjukaste hände mig alldeles nyss. Jag var in till byn på BVC och när jag går hem går jag alltid genom skogen men idag bestämde jag mig för att gå om blomsteraffären och gick den vanliga vägen istället. På gångvägen så möter jag en tjej med barnvagn. Jag tittar rätt mycket på barnvagnen för jag tyckte det var fin (ja jag har blivit skadad) och när vi möts så hälsar jag som jag alltid gör när jag möter någon här. Hon hälsade också men så tycker jag att hon tittar lite konstigt på mig och när vi gått förbi varandra så säger hon:

- Men vänta, är det Linnéa?
- Ehhh ja..?

Jag blev sjukt förvånad men direkt när jag tittade på henne igen så kände jag igen henne, men jag kunde inte komma på från var. Något sa mig att det var från längesen iallafall. Hon såg att jag inte kände igen henne riktigt.

- Moa, från SBS! sa hon och då klickade det till.

Fan vad sjukt, nu kände jag ju igen henne! Jag jobbade med Moa på re-order på SBS för 10 år sen. Vi festade rätt mycket ihop då och det var hon, jag, Maggi och två till som jobbade tillsammans i en liten glasbur på kontoret. Hon slutade för att jobba som undersköterska och jag har inte sett henne sen dess. Förrän idag. I Veberöd. Och inte nog med att vi båda bor på samma ställe, hon bor här i Idala också.

Vi blev båda så chockade och häpna men efter en kram fick jag veta att hon också bott här i 2 år och fick en bebis för 3 månader sen. Hon var på väg på mammaträff så hon tog mitt nummer så vi kunde ses och uppdatera varandra om de senaste 10 åren.

Världen är bra liten och nu fick jag verkligen perspektiv på tiden. Jag har bott här nere i 10 år nu. Jag kan träffa "vänner från förr" även här. Mina vänner här är inte mina "nya" vänner utan jag har känt vissa av dem i 10 år! Helt sjukt men väldigt roligt. Jag tyckte jättemycket om Moa och vi hade väldigt kul ihop när det begav sig. För 10 år sen.

2 kommentarer:

evelina sa...

vad kul! men du när jag såg inlägget om att du och kalle varit tillsammans i fem år så kom jag på att då har ju du och jag kännt vandra i typ sex år :D det är inte heller så illa!

Linnéa sa...

Ja tiden går så fort, det är så sjukt! Ses snart, I miss you! PUSS