måndag, april 05, 2010

Nemo kan nu titulera sig som krypande bebis. Idag kom han på hur han skulle göra och började krypa, lite vingligt men fram kommer han. Så nu är det slut på lugnet, kanske jag kan bli av med mina sista graviditetskilon genom att springa efter honom?

Igår när jag gick och la mig tittade jag till Nemo och då låg han så här.



Han knölar alltid upp ansiktet mot spjälskyddet och ligger helt vridet med huvudet. Han borde få nackspärr tycker man men eftersom han alltid ligger så måste det ju vara bekvämt.

7 kommentarer:

Jennie sa...

Ja tänk,när man får ut och gräva lite =D!!!
I slutet av Maj brukar jag sätta ut dom ungefär =) Brukar sätta ut dom lite innan järnnätterna i början av Juni,och sen täcka om dom varnar för frost =)
Krams!

Jöns Marie sa...

Grattis till Nemo, vad duktig han är!

Pappa Kalle sa...

Grattis Nemo!

MiaMaria sa...

Ha ha. Så sover Cedric oxå. Ibland trycker han in ansiktet under kudden, man tror att han försöker kväva sig själv. Och så ser han halshuggen ut.

Om ni ska till blomsterlandet på center syd hakar jag gärna på! Mikael blir nog glad om han slipper handla blommor i år ;)

äppelblomman sa...

Så duktig lilla Nemo är!! Grattis!!
Kram K

Linnéa sa...

Jennie: pelargoner är så härligt, hoppas det blir frostfritt snart!

Marre: Nemo tackar så mycket. :)

Kalle: Nemo saknar dig!

Ninni: de är så roliga, tänk så mycket de pysslar med hela tiden. Finns Blomsterlandet på Center Syd, det visste inte jag! Klart du ska hänga på!

Karro: Nemo säger tack tack. :)

Emelie sa...

så där låg min dotter också när hon var mindre...kanske har det något med hur de låg i magen att göra? Det är både gulligt och knäppt (: