onsdag, april 21, 2010

Igår var jag och Nemo i Malmö hela dagen och det var en riktig energisamlardag! Vi träffade Maggi, Alba, Elisa, Agneta och Marianne på Lilla Torg där de precis ätit lunch. Elisa och Agneta skulle tillbaks till jobbet men vi andra traskade på Lindex och Nemo köpte en ny pyjamas och en söt body.


Vi satte oss på Espresso House en stund så Nemo och Alba fick äta lite och sen skulle de till BVC så jag och Nemo gick och hälsade på Ida och Daniel på Café Zena en stund. De har fått det så sjukt fint på innergården alltså. Lätt det finaste caféet i Malmö med mycket plats om man är många med barnvagn.


Framåt kvällen gick vi hem till Maggi, Ola och Alba och Nemo fick krypa av sig lite. Efter en hel dag i vagnen var han mer vild än tam och for runt som en galning. Jag fick gosa med Alba och kan absolut inte minnas att Nemo var så liten. Det går inte. Alba är så snäll och go, en duktig liten bebis och det ska bli så kul sen när hon är större och hon och Nemo kan leka och senare bli ihop.

Vi kom hem framåt 20-tiden och Nemo var helt slut. Men vi hade en jättebra dag och det var så kul att träffa alla fina vänner. Det känns som att vi suttit i karantän sen vi kom hem från kättbo. Enda stället jag varit på är Willys i Staffanstorp och det är ju inte så rockigt.

Inga kommentarer: