måndag, april 26, 2010

Nu känner jag mig som en dålig mamma. Jag var så irriterad och frustrerad över Nemo ikväll och nu kännre jag mig som en skit. Nemo har vägrat att sova idag och fast han varit så trött att han varit helt förbi så går det inte få honom att sova hur man än gör. När han är så här brukar han dock somna lätt på kvällen men inte idag. Först låg vi i soffan och läste en bok, då låg han fint och snällt och tittade på bilderna. Sen fick han välling och sen brukar vi mysa en stund framför tv'n och då somnar han oftast i min famn.

Men inte idag, nej nej. Han låg och sparkade, vred sig och grejade. Tillslut gick jag och la honom och då fortsatte han. Han sparkade med benen, slet i spjälskyddet och skulle pilla på alla gosedjur. När jag tog bort dem tog han ur nappen och vevade runt med. Tillslut blev jag så arg att jag gick ifrån honom. han fortsatte prata och greja en stund men sen somnade han.

Det låter säkert skitlöjligt men jag blev sjukt irriterad, och nu känner jag mig såklart dålig. Det är såklart inte farligt att gå ifrån honom när han ska somna men det känns jobbigt att göra det så irriterad. Men Nemo är ingen liten bebis längre, han börjar fatta hur saker och ting går till och vad han ska göra för att få sin vilja igenom. Nu sover han iallafall och förhoppningsvis sover han lite längre imorgon för att ta igen lite sömn.


Världens sötaste och mest envisa bebis

3 kommentarer:

MiaMaria sa...

Jag känner i8gen det där. Cedric skriker var gång vi lämnar honom för att vi ska vara kvar men så fort vi har gått så slutar han skrika och börjar leka igen. Galet att de små liven redan försöker manipulera oss =)

äppelblomman sa...

Jag vet precis hur du känner det!! Så känner jag det varje dag... För det händer oftast något varje dag så att jag blir arg på mina barn. Sedan när kvällen kommer kryper det dåliga samvetet fram:-(
Men du är iallafall den bästa mamman för Nemo!!
Kram K

Lilla Anna sa...

du är inte alls dålig, man måste få bli trött och irriterad som förälder, man e bara människa! (säger jag nu??!!) ;) Nä, men du e en jättefin mamma, glöm inte det!