lördag, april 17, 2010

Inatt och idag har jag mått så sjukt dåligt så ni anar inte. Nu kommer lite äckliga detaljer och Mirijam, om du tycker det är äckligt att läsa om nässugen så läs inte mer nu.

Hela natten har jag sprungit på toa, dock inte för att kräkas, allt har bara runnit igenom mig. Imorse var jag helt slut och mådde illa och hade hjärtklappning. Jag gick in på kostdoktorn.se för att kolla om det var normalt att må så jävla dåligt som jag gjorde. Efter några svar så har jag förstått att det kan bli så här om man är superstrikt från början, vilket jag har varit. Jag går all in om jag ska göra något, vilket kanske inte var så smart den här gången. Jag har drabbats av fettdiarré, så jävla äckligt så man dör, men tyvärr dagens sanning. Det jag ska göra nu är att få magen stabil genom att äta lite mer kolhydrater genom grönsaker och dra ner på fettet.

Nu mår jag bättre men är orolig i magen, dock inte illamående eller hjärtklappning. Jag ska strax gå och lägg mig och jag önskar verkligen jag mår bättre imorgon. Är det värt det undrar ni? Ja jag vet inte riktigt, men imorgon ska jag väga mig så jag får väl hoppas på att något positivt hänt på vågen iallafall.

6 kommentarer:

Mirijam sa...

Tusen gånger hellre fettdiarré än att suga ut snor ur näsan på någon *klöks ihjäl*

Anonym sa...

Men du! jag hoppas att du har gått ner i vikt efter alla dessa illamående dagar + fettdiarré.

Jag hade funderat på just den diet som du gör... men när jag läste vad du åt, mådde jag redan illa... jag vet inte...

Men du är duktig, så du kommer att fixa det... fast man kanske behöver inte vara så himla duktig alla gånger va? jag tycker att du skulle gå ner i vikt bara med tränning/dans och lite mer grönsaker, ärlig talad.

Kram till dig,

Mercedes.

Anonym sa...

Jag tror inte alls på olika dieter och speciellt inte att man ska äta fett. Man vet ju inte hur kroppen (blodkärlen) lagrar detta. Själv gick jag ner ca. 20 kg förra året. Jag åt lita av varje och rörde mig mycket. Inget godis och inget fikabröd och så hoppade jag över morgonmackan. Jag åt havregrynsgröt med ett rivet äpple och ett kokt ägg till frukost och det har jag fortsatt med. Jag tror att sunt förnuft är den bästa dieten, usch vad tråkig jag lät nu. Hoppas det går bra för dig. Kram/äppelblommans mamma

Lilla Anna sa...

stackare som mår så dåligt... men som du skriver, kanske inte så konstigt! Trots att det hjälper med vikten känns det snurrigt att proppa i sig fett!!

Magdalena sa...

Sluta med den dumma kuren, gumman. Du är så fin som du är! Puss

äppelblomman sa...

Jag är oxå lite klyven till de olika dietena. Men jag är likadan. Måste göra nått drastiskt för att få gå ner de extra kilona...
Hoppas att du mår bättre idag!!!
Stor kram K