onsdag, april 07, 2010

Idag blir min lilla Nemo 8 månader gammal, 13.07 idag för att vara exakt. Aldrig har väl 8 månader gått så fort eller varit så underbara. Han är verkligen en solstråle och den största glädjen i mitt liv. Kärleken till en bebis är nästan överväldigande, jag var nog inte beredd på att man kunde älska någon så otroligt mycket. Det tar liksom aldrig slut.

Nu vid 8 månader sitter Nemo hur bra som helst men kan fortfarande inte sätta sig själv. Han har lärt sig att krypa och äter allt vi ger honom utan protest. Han är mycket duktig på att ta saker och kordinera och har blivit en hejare på pincett-greppet. Inga tänder har dock tittat fram än men mamma hade läst någonstans att ju senare en bebis får tänder desto starkare blir dem så det kan man ju hoppas på.

Nemo har även fått en starkare egen vilja som man tydligare kan se. Han kan bli arg när man tar ifrån honom saker som han vill ha och är väldigt bestämd. Han lägger sig vid 20 varje kväll och sover hela nätterna fram till 6-7 utan att man behöver gå upp flera gånger och ge honom nappen. Han somnar själv på kvällen och även vid förmiddagsnapen och det är skönt att bara kunna lägga honom och pussa honom godnatt.

Jag tycker Nemo har utvecklats otroligt mycket de senaste veckorna och jag kan inte beskriva hur stolt jag är över min goa lilla bebis. Han är så duktig och så söt att man smälter direkt man tittar på honom.


UPPDATERING: Jag får ta tillbaks att Nemo inte kan sätta sig själv för det gjorde han idag. Jag såg inte att han gjorde det men vips så satt han upp. Jag blev jätteförvånad och glad och sa det till mamma och då sa hon att det gjorde han för ett par dagar sen redan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Han är verkligen fin din Nemo och det är så sjukt roligt att se hur fort de utvecklas på bara ett pat veckor. Som du skrev så smällde det bara till runt 8 månader och det hände jättemycket.
Roligt att han börjat krypa :O))
Kram på er
Fru Rönnerfors

äppelblomman sa...

Nä så fort som tiden går när man får barn. Så fort har den aldrig gått förr....
Grattis lilla Nemo på din 8 månadersdag!!
Kram K

Anonym sa...

Oh! och så har han min favorit troja!!!!
kram till er.
Mercedes

Magdalena sa...

Grattis finaste Nemo och grattis mamma Linnéa och pappa Kalle som gjort ett fantastisk jobb med lille Nemo,

Puss från oss alla 3!