tisdag, april 27, 2010

Kalle nattar Nemo men det verkar gå sådär. Vet inte vad det är, han var så duktig för ett tag sen. Då gick man bara in och la honom och så somnade han. Det blev lite upp och ner med det när han var sjuk och sen kanske tänderna spökar nu? Hoppas han får ro snart iallafall.

Vi åkte till Ikea och Babyland idag. På Babyland fick vi punkan på vagnen fixad och så köpte vi en paraplyvagn för 299 kronor. Nemo har provåkt den och den känns okej. Rätt stabil och lättstyrd iallafall. Den blir perfekt när vi ska åka tåg, tar ju ingen plats alls när man fäller ihop den.

På Ikea fanns det mycket kul men jag begränsade mig och köpte mest nyttigheter som glödlampor och sånt som behövdes. Men Nemo fick en mjukis-mus och fingerdockor. De blev han dock rädd för när jag satte alla på fingrarna och hade show för honom.

Nu ska jag gå och förbereda mitt lilla spa för att hotta upp kroppsdelen jag ska tatuera. Tänkte berätta vilken egentligen men eftersom ingen ville gissa så tänker jag inte säga!

Och tillslut vill jag skicka en stor styrkekram till Ninni och Mikael som förlorade sin älskade Astra idag. Jag tycker så synd om dem och det är jävligt orättvist att hon skulle tas ifrån dem.

1 kommentar:

Jenny Shima sa...

Det kan mycket väl vara tänderna som gör att Nemo inte är sig själv. Oliver var rätt olik sig när tandsprickningen började.