onsdag, februari 20, 2008

Vad gulliga ni är som säger att jag är fin i mina nya jeans. Jag hade dom idag och de kändes riktigt bra! Det var så varmt idag också att jag hade vårjacka och träskorna till! (OBS! INTE buffaloskor!!!)
Dock vill jag förtydliga att JAG inte tycker det är sunt eller snyggt att vara en sk size zero. Det var i ren frustration som jag undrade om det var så man behövde se ut för att jeansen ska se ut så som på bilderna.

För övrigt så har vi ju värsta flytet här hemma. Igår bytte vi äntligen bänkskivan i köket och var därmed klara med all "homestyling". Men då fuckade spisen ur. Såklart. När man har på ugnen samtidigt som någon platta och drar igång en till så går strömmen i hela lägenheten. Lovely.
Tur vi upptäckte detta innan vi sålt den för då kan vi förhoppningsvis byta spisen mot en som Kalles föräldrar har och inte använder, och som dessutom är nyare än skruttspisen som är nu.
Hade vi hunnit sålt lägenheten hade köparna antagligen krävt en splitt ny spis och det hade blivit skitdyrt.
Idag skulle Kalle och hans pappa kolla om spisen funkar så håll tummarna så det blir ett smidigt och snabbt byte. Måste bli klara någon gång!

Har mailat fram och tillbaks med kaninuppfödaren i Höör och hon verkar vara riktigt seriös och ha fina djur. 29 mars är det en utställning i Björnstorp som med min tur ligger jättenära Veberöd, och där ska hon sätlla ut några av sina ungdjur och då ska jag åka dit och titta på dem.
Vill ha både en jätte och en hare och jag LÄNGTAR!

Är lite sur på Kalle som får träffa de nya lammen idag. De är nyfödda och supersöta! Han skickar en massa mms på dem nu och jag får lite värk i hjärtat för de är så fina. Vi ska dit nån dag och gosa med lammen och bygga kaninbur, det ska bli mysigt. I love lambs.

Nu ska jag röja lite i köket som jag skurade totalt fläckfritt igår med klorin så hela världen luktade badhus. Sen hade jag huvudvärk hela dagen.

Hej bå!

1 kommentar:

LolitaRegina sa...

men åååh.. vårjacka!! *avis*
jag fryser fortfarande i min fjällräven..
(men å andra sidan så fryser jag ju så fort temperaturen går under 25 grader typ..)