onsdag, februari 13, 2008

Nu är jag sjuk också. Kände av halsen lite igår och det blev värre framåt kvällen. Frös och var allmänt trött och tung i kroppen. Imorse när jag vaknade var halsen svullen och grötig så jag stannade hemma från föreläsningen vi hade på förmiddagen idag.
Blir alltså ingen träning ikväll heller, men det är nog lika bra för min fot är fortfarande lite svullen och behöver vila.

Blev så sjukt glad när jag insåg att Greys Anatomy börjar igen ikväll! Men sen kom jag på att jag ju sett flera avsnitt från fjärde säsongen redan. Men jag minns inte hur många så nu måste jag ladda hem några för att se hur långt jag kommit.
Gillar egentligen inte att ladda hem och se i förväg för jag känner mig så snuvad sen när det går på tv, men jag hinner aldrig hem till Greys eftersom det börjar 21 och jag slutar träningen kl 21 så därför började jag ladda hem det. I love Christina, hon är så snygg, cool och rolig.
Och Prison Break börjar inte förrän 31 mars! Vilken plåga...

Nu ska jag gå och göra mer té med honung i. Vill ha GB's chokladlättglass (312 kalorier för hela paketet!!!) men den fanns inte på Ica så nu vet jag inte vad jag ska äta. Det var det enda jag var sugen på och som min hals ville ha.. Eller jo, kesoplättar hade jag velat ha, men då måste jag handla. Kalle gör nog det som jag snörvar lite och pratar med riktigt grötig, sorglig röst.

Jag har förresten försökt få tag i personer som föder upp belgiska jättar och blåögda dvärgvädurar men det är fan inte det lättaste. Fick tag i en jätteuppfödare i Ulricehamn men hon verkar vara ett riktigt nöt för när man frågar saker så svarar hon inte utan är bara konstig. Jag hatar tappade människor som inte kan uppföra sig normalt, speciellt vuxna som beter sig som om de aldrig umgåtts med folk i hela sitt liv.
Jag får söka vidare helt enkelt, synd för hon skulle få en igår eller inatt.
Alla andra bor antingen högt upp i Sverige eller har lagt ner sin uppfödning eftersom sidan man kommer till senast är uppdaterad 2004.

Tyck synd om mig nu så att jag blir frisk lite fortare.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Brukar kika in i din blogg lite då o då och blir själv sugen på att åter igen skaffa lite kaniner :D Får väl oxå bli den dagen vi flyttar isåfall.
Vet inte om du redan varit här o kollat men annars kommer här en länk till Belgisk Jätte http://www.storakaniner.se/ Annars kan du tex åka ner till Arlövs Kaninavelsförening (Spillepengen)och prata med dom. De kan säkert rekomendera någon som har de raserna du är ute efter.

mvh Caroline

Anonym sa...

Är du sjuk din stackare? Vad jag tycker synd om dig=)
Hoppas du blir bättre snart!
Kram Becca

Lena sa...

Krya på dig tjejen! Du förtjänar massa glass, med foten och allt.

Anonym sa...

Stackars, stackars Linnea :)

Em sa...

Arlövs kaninavelsförening är ett hett tips. Vad jag minns så finns det en uppfödare där som föder upp belgiska jättar. Jag minns inte vad han heter men du kan kontakta arlovsbackens_kaniner@hotmail.com som är en annan uppfödare där ute. Hon heter Maria och är jättetrevlig och är säkert till hjälp. Annars har de ju några underbart söta belgiska jättar på nya zoozity...

Linnéa sa...

caroline: hej hej, jag har varit i kontakt med de på stora kaniner, men de har endast ett avelspar kvar men skulle höra av sig när det blev något.
ska kolla med arlövs förening, fanns en hel del där, kollade deras hemsida. tack för tipsen!
ni får skynda er att flytta nu så du oxå kan skaffa kaniner..:)

Becca: tack!!! det är supersynd om mig...

Lena: jag år en halvliter glass..:)

jerk: haha tack..:)

em: ja jag kollade upp deras sida och där fanns en del, så jag ska kontakta dem. ja jag vill rädda dem från zoozity men vi får se vad som finns kvar när jag har flyttat...
tack för tipsen!