tisdag, februari 05, 2008


Nu har jag varit fruktansvärt duktig och städat ända sen jag kom hem från frisören! Har städat alla rum och plockat bort all skit och rensat och packat ner lite saker. Kalle har spacklat i sovrummet, tvättat och skurat golvet i badrummet. Detta behövdes verkligen. När allt är upp och ner och stökigt blir det så svårt att hålla rent.
Jag har fixat två av mina intervjuer till fältarbetet idag också. Fått riktigt bra och intressanta svar och det är skitkul.

Och håret då, det ni alla suttit och väntat på och antagligen uppdaterat min sida en gång var tionde minut hela dagen för att få se en bild eller höra hur det blev.
Jag blev nöjd. Det är väldigt lockigt nu och väldigt ljust eftersom jag klippt lite också. Bilder kommer inte nu för jag är så sunkig och smutsig efter allt städande. Nu får jag inte tvätta det på tre dagar och det är väl först då, när jag får fixa till det själv som jag verkligen får känna på hur det blev.
Köpte dyrt men bra schampoo, balsam och en annan hårprodukt för att kunna bibehålla lockarna så bra som möjligt och bygga upp håret. Ska köpa en Bed head-spray som skulle vara kanon också, men den var slut och skulle komma in senare i veckan. Fan vad mycket pengar jag lägger ner på mitt hår alltså. Man kanske skulle ha haft kvar dreadsen, det blev iallafall billigt eftersom jag fixade allt själv med dem.
Jag har köpt en intensivröd toning som jag ska använda till nästa helg. Måste låta håret vila lite och så vill jag vara nytonad och (förhoppningsvis) fin på Elins födelsedagsfest.

Nu ska jag nog använda min pannlampa lite. Fatta så sjukt bra den är! Jag kan släcka i hela lägenheten och sen gå runt och bara se det som jag vill se eftersom den ju lyser på det jag tittar på. OUMBÄRLIGT! Jag älskar mörker!

Hej bå!

3 kommentarer:

Lena sa...

Roligt med pannlampa. Kan riktigt se hur du tassar omkring i mörkret med din fina pannlampa. Man kanske ska investera i en?

Linnéa sa...

lena: ja gör det, sjukt bra! jag ska ha en pannlamps-bildserie sen så får du se!

Anonym sa...

dumma dumma linnet... jag ville ju se håret... buhu...