måndag, februari 04, 2008

Jag är trött idag eftersom jag och Kalle var uppe länge igår och spelade The Simpsons - Hit and run på min Xbox. ÄNTLIGEN ett spel som Kalle tycker är roligt, mycket roligare att spela med sällskap.
Vågen visade minus 1,1 kg och det gjorde mig väldigt glad imorse. Sammanlagd minskning är 3,7 kg och 3 hekto kvar till hälften av mitt mål!

<---- Old fatface!
Efter skolan (som jag inte tänker skriva något om för då blir det bara irriterade saker) stannade jag till på bibblan och sen på Claes Ohlson för att köpa ett presentkort. Jag passade även på att köpa en fräck pannlampa till mig själv, samt en stegräknare. Stegräknaren var en billig sak som jag köpte mest för skojs skull men pannlampan, ojojoj, den kommer komma till användning!
Jag ska ha den när jag ligger i badet med tända ljus så jag kan läsa samtidigt. Jag ska ha den när jag pysslar på kvällarna men ändå inte behöva tända alla lampor för att se vad jag gör och därmed förlora mysstämningen.
Jag ska ha den alltid bara för det ser så hilma häftigt ut tror jag. Och ingen kille vill våldta en tjej med en pannlampa, det har Kalle sagt.

Nu ska jag städa lite här hemma för det är vekligen lortigt och hemskt. Laga mat ska jag också göra, citronfisk med kokt potatis och ärtor!
Ikväll ska jag träna och försöka hålla mig från att döda W och ikväll vill jag nog spela tv-spel! Vi är ledig i sju (7) dagar nu!!! Iofs har vi en fältuppgift och ett arbete (plus ett att göra om) men man måste ju inte vara i skolan iallafall.
PUSS

1 kommentar:

Mayumi sa...

*haha* Stegräknare och pannlampa är precis såna praktiska saker som jag också skulle kunna tänka mig att köpa :)