söndag, februari 03, 2008

Då var det söndag igen och jag ser faktiskt fram emot nästa vecka eftersom jag ska permanenta och klippa håret på tisdag.
Och på tal om att permanenta håret, jag ska berätta något som jag stör mig så in i helvete jävla mycket på.

Vi pratade i skolan en dag om mitt hår, att jag hade permanentat det osv osv. Och så kommer kommentaren:
- Är det inne nu igen att permanenta håret?

Men åååå skjut mig NU!!!
Jag bryr mig helt ärligt inte ett piss om det är inne med permanentat hår eller inte. Jag vill ha lockigt hår för jag tycker det är snyggt och så skiter jag fullständigt i hur de senaste trenderna ser ut. Om så alla hatade lockigt hår och kräktes på det och det delades ut plattänger till höger och vänster så skulle jag permanenta mig ändå.

Lika var det för ett par-tre år sen när jag ville ha ett par utsvängda jeans men eftersom det inte var INNE så fanns det inte att köpa någonstans. Så jag tog ett par av mina egna jeans och sydde ut dem och då får jag genast kommentaren:
- Jaha, så 70-talet är mode nu igen?

GAAAAHHH! Vad är det för fel på folk??? Måste allt som man gör och har på sig vara trendigt? Jag tar på mig det jag tycker är snyggt och så är det med det. Jag skiter i vad som är mode och vad man ska ha. Jag har gärna på mig 3-4 år gamla kläder så länge jag tycker om dem. Jag blandar färger, stilar och mönster utan att reflektera över om Elin Kling sagt det är okej eller inte.
Nu ska jag sluta vara så irriterad och istället visa en ring som jag själv designat och som en väninna till Kalles mamma gjort till mig. Jag fick den i julklapp men den var lite för liten så jag fick den lite större idag och den är så fin så fin! Jag ska rita upp lite fler idéer jag har för hon som gör dem tycker det är jättekul och är inte alls dyr, tror hon tar ca 150-200 kr för att göra en ring.

Nu ska jag plugga fram till träningen kl 16!

4 kommentarer:

LolitaRegina sa...

skitbra skrivet! precis sådär är jag med! älskar utsvängda byxor, men det är ju kört att få tag på nånstans.. men nu har jag läst att det minsann ska bli mode igen, haha ;)
egen stil är det bästa och du är ju skitsnygg, så fortsätt med det!

Elin sa...

jag håller med! dessutom är det ju oftast så att det är modet som är fult och de personliga stilarna som är snygga! det är ofta jag tänker att det bara ser fult och knäppt ut, när jag ser outfits på modebloggar...

Förressten, skitläcker ring!

Anonym sa...

har du stora eller små spolar i permanenten?

Anonym sa...

hahahahahaha ;DD Precis som när folk säger "Men alltså,m sånna där färgtatueringar är inte inne alls!" ;P