torsdag, februari 21, 2008

Jag har suttit hela dagen och skrivit en recension på en studie av kvinnorna på Hinseberg och nu är jag äntligen klar! Drog över med tusen tecken men det får vara så. Bättre det än att det blev för lite iallafall. Förhoppingsvis var det här sista uppgiften i denna kursen, det vore lovely.

Kalle är och hämtar en spis vi köpt för 800 på Blocket och den är mycket nyare och finare än 70-talsskrutten vi har nu och som pajjat. Sen är vi faktiskt helt klara.
Mäklaren var här för en stund sen och vi pratade om priser, hur vi skulle fixa i lägenheten innan fotografering och visning och så dealade jag till oss flyttstädning. Så jävla gött att slippa tänka på det, bara lämna skiten efter att sista kartongen är flyttad.
Så i helgen blir det till att packa ner överflödiga prylar och städa. Kan ägna hela dagen imorgon åt det och lite i helgen så kan vi fotografera nästa vecka.
Längtar så mycket till flytten nu!!!

Om två timmar ska jag åka och träna och det ska bli gött efter en hel dags pluggande. Borde äta något men jag är helt mätt efter att ha knaprat grönsaker och dipp framför datorn.

Förresten, jag färgade ögonbrynen idag! Sjukt bra blev det, fattar inte varför jag inte gjort det innan! Jag fyller alltid i mina bryn eftersom de är så ljusa och det är fult med no eyebrows, speciellt till mörkt hår. Stör mig så fruktansvärt på folk som tycker sig veta att jag inte har några ögonbryn alls eftersom de inte syns. Men eftersom det fastnat färg på stråna och de nu är jättefina och mörka så måste det ju finnas nåt där. In your face wiseguys!!! Jag kan inte rå för att jag är blond...
Har nog bestämt mig för att tona håret mörkt också. Få se om jag gör det på lördag för då är det fest!

4 kommentarer:

Anonym sa...

du ser ut som en riktig brasiliansk med din birimbau!!!!
Mercan.

Lena sa...

Nu när du börjar färga brynen kommer du inte kunna sluta. Jag vet :)
Ett annat tips till sommaren är att färga fransar + permanenta dom. Ser ut som man har mascara.

Linnéa sa...

mercan: åååå du vet verkligen hur du ska få mig glad! jag har fått en berimbau så jag över hemma, kan du spela?

lena: haha nä det blir väl ett beroende av det oxå..:) men grymt fint. blev jättenöjd. jag tog färg på fransarna oxå men jag orkade inte ligga och blunda så länge så det började svida sjukt mycket så jag tog bort det. men jag ska göra ett nytt försök när jag har mer tålamod..:)

Anonym sa...

Nääää jag kan inte spela!!!! men jag tycker att den låter så fint... vet inte... det är typ en mystisk ljud, man bara blir glad av det.
Mercan.