söndag, februari 17, 2008


Och då var det söndag igen och helgen har gått alldeles för fort.
I fredags kväll kom Marika och Wilgot hit och hon hade med sig Cosses Nintendo Wii som vi spelade hela kvällen.
På lördagen vaknade vi ganska tidigt och åkte ut till Veberöd för att kolla in vårt gods. Vi gick runt lite för att kolla omgivningen och det är så fint! Nu ser det lite trist ut men sen när våren och grönskan kommer så blir det lovely. Här kan ni se lite bilder från vårat framtida hem Idala.

Tillbaka i Malmö så uträttade vi några ärenden och sen åkte vi hem och färgade hår, spelade Wii och åt fiskbullar med potatis. Maggi och Ida kom över innan vi skulle till Elin och vi tittade på filmen från Kättbo sommaren 2005. Kul att se hur ugly man var haha!

Fest hela kvällen hos Elin. Vi fick god mat och jag åt MASSOR! Men det var nyttig mat, endast tsatzikin som kanske inte var så kalorisnål. Min nya strategi är att inte vara lika benhård när jag går på fest utan att unna mig lite extra. Blir så jobbigt att typ svälta sig på dagen för att kunna dricka vin och äta gott när man är bortbjuden. Men jag åt inte en massa chips eller sånt utan det var nyttig mat, nyttigare variant av tårta, frukt och japanmix som slank ned tillsammans med en flaska vin och två cider så det var inte så farligt.
Här är alla fina bilder.

Nu har Marika åkt hem, jag har städat och lagat pastagratäng och snart ska jag cykla iväg till akrobatiken. Efter träningen ska vi dansa tillsammans med en batteria som vi ska uppträda med och det ska bli jättekul. Härliga känsla att dansa till en stor batteria, mäktigt liksom.
Jag bjussar på en sjukt töntig bild, jag dör litegrann men vafan, nåt skoj ska ni ju ha! OBS!!! Jag har inget smink så klicka in på bilden om ni är känsliga.

PUSS

3 kommentarer:

LolitaRegina sa...

pastagratäng låter ju mycket gott, är det nåt recept som du lagt ut förut? =)

Anonym sa...

haha, vilken söt bild! Är det en "heldräkt" eller linne+pants? :)

Och ert nya ställe verkar vara så tokigt mysigt! Jag vill också ha trädgård så jag är grymt avundssjuk på dig ska du veta!

Linnéa sa...

lolitaregina: jag har lagt upp det öfr längesen men kan låägga upp den igen nån dag! supergott och enkelt.

raur: det är långkalsonger med linne från åhléns..:)
åå det är kanonfint, jag längtar så mycet, men det kändes weird igår att va där, att vi faktiskt ska bo där.