fredag, februari 01, 2008

Hur glad blev jag inte när jag hittade uppföljaren till min favvofilm The hills have eyes på Videomix nyhetshylla! Jag älskar The hills have... för att den är så sjuk och brutal rakt igenom!

Tvåan lovar ju (som vanligt) ännu mer sjuka saker, mer blod, tortyr och annat smaskigt och jag hoppas verkligen verkligen att den kommer uppfylla allt detta.


Vilken kväll: God mat, rökelser, badkarsbad och en sjuk film. Mer kan man faktiskt inte begära av livet.




The hills have eyes 2 Unrated

Det kanske blir du som skriker högst när du ser den oscensurerade versionen av The hills have eyes 2 - med fler grymma scener, skrämmande specialeffekter och ett alternativt slut! Uppföljaren har mer blod, mer inälvor och mer vidrigheter än ettan, och tar vid två år efter att familjen Carter blev attackerade av muterade kannibaler i New Mexicos öken.
Nu är det en grupp ur nationalgardet som på ett rutinuppdrag hamnar hos samma blodtörstiga freaks! Men denna gång är mutanterna inte bara på jakt efter blod - utan behöver även kvinnor som kan avla deras framtida avkomma...

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag gillade hills have eyes 2 :D

Jocke Andersson sa...

Jag tyckte tvåan var riktigt usel... men den är lite blodig emellanåt. inte på långa vägar lika mycket som ettan, men ändå. Här är min kortrecension från bloggen:

HHE2: Alltså, remaken av originalet var riktigt bra för att vara remake, tack vare rejäla portioner snaskigt våld och en hel del riktigt bra skådisar. Tvåan har ungefär noll av det. Riktigt usla skådisar, urbota tråkig handling och total avsaknad av spänning. Sista halvtimmen räddar den från total katastrof då vi äntligen får lite splatter, men det var ta mig faen inte värt det. skippa.