torsdag, februari 14, 2008


Nu börjar det kännas lite ljusare faktiskt!
Jag gick upp tidigt idag när Kalle sov och ägnade 40 minuter åt att steka hjärtformade amerikanska pannkakor med hallon i ett litet hjärtformat stekjärn. Vi åt pannkakorna och drack té i sängen och tittade på Ducktales.
När posten kom blev det ännu bättre. Fick ett kort från mamma och pappa med en blomstercheck och så fick vi en inbjudan till Ninni och Mikaels bröllop! Gud så roligt att få gå på ett sommarbröllop, hoppas att vädret kommer vara riktigt riktigt fint.

Efter allt mys fick jag ta tag i verkligheten igen. Ringde Andreas och Annina som äger Z-gården och de nästan jublade när jag ville göra ytterligare 5 veckors praktik hos dem och det var jättekul att höra. Jag var så välkommen tillbaks och hade inte ens behövt fråga sa Andreas och det gjorde mig riktigt glad.

Jag klädde mig supersnyggt och tufft och slängde på mig mina stora solbrillor och traskade ner på stan. Köpte en sån där grej att ha om foten när jag tränar, ett presentkort på SF till Kalle och så gick jag in på Telenor och bytte till mig en ny mobil. Min funkar ju knappt och jag är så trött på den. Har ju sökt sommarjobb och måste vara tillgänglig för viktiga samtal! Men nu får jag dras med Telenor ett par år till. Jaja, nu har jag en riktigt bra mobil iallafall, en Nokia som tom har mp3-spelare! Wohooo!

Och nu har jag fått tag i en uppfödare som säljer både belgiska jättar och belgiska harar! Funderade på att köpa en hare att hoppa med och det är ju skitbra att köpa fler från samma uppfödare.

Nu ska jag gå och laga kycklingwok och ikväll ska jag träna. Är inte riktigt frisk och foten är inte riktigt bra så jag går nog bara på showträningen, eller så går jag på båda men tar det extremt lugnt första timmen. Jag får se hur jag gör.


Förresten, igår satt jag och tittade på lite gamla bilder som jag skickade till Lina. Många av dem gav direkt frågan: What the hell was I thinking????? Förnekelsernas tid säger jag bara...

2 kommentarer:

Anonym sa...

märk ord biatch! ;-) Förresten, kramar på Alla Hjärtans... hehe. PUSSEN

Anonym sa...

OJ va jag fick skäll av björn idag då.. trodde du läste min blogg?? Skrev att jag inte skulle komma idag... fast han sa att ni inte hade nån aning om vart jag va!? aja.. mitt eget fel. Hoppas du får en bra vecka här hemma, jag ska försöka att inte bryta mina små taxben i pisten! pusselipuss