lördag, februari 02, 2008

Fy fan vad jag är trött.
Gick upp 7 imorse för att vara hos Maggi och Ola kl 8 och hjälpa dem flytta till nya lägenheten. Det gick supersmidigt och snabbt och efteråt fick vi jättegod fiskgratäng av Olas föräldrar.

Jag var världens största idiot som åt en mazarin och flera kakor innan maten eftersom jag var trött och hungrigt. Nu när jag lagt in allt jag ätit idag finns det inte kalorier som räcker till middag ens och det känns ju kul. Vill verkligen ha ett minus på vågen på måndag. Behöver ett minus nu så man får känna sig lite duktig igen.

Jag har ju bränt lite kalorier i flytten men hur många har jag ingen aning om. Jaja, får se hur jag löser detta. Hade det inte varit storm ute hade man ju kunnat ta en promenad men som vädret är nu och med tanke på hur frusen jag känner mig så känns att gå hungrig som ett bättre alternativ.

Jag får skylla mig själv, dum som jag var. En kaka kunde ju räckt, eller bara en mazarin. Det hade varit okej, men svullar man får man svälta sen.
Det får bli en kalorifattig soppa till middag helt enkelt. Synd eftersom vi har en massa goda saker att laga efter storhandlingen igår.

Känner mig trött och frustrerad över en massa saker också. känns som jag har så mycket jag borde göra men jag är ju trött jämt och pallar inte. Men jag MÅSTE.
Längtar tills på tisdag när jag ska få fixa håret. Ska bli skönt att slippa se förjävlig ut.
Mest längtar jag dock efter att allt i lägenheten ska bli klart, att vi får den såld och att sen få flytta.

Nu ska jag dricka en kopp té och ta ett bad eller en varm dusch. SEN måste vi flytta ut alla saker från sovrummet eftersom vi ska måla om det. Men först måste det stora terrariet flyttas ner till Johan och innan dess tänker jag inte göra någonting. JAG TÄNKER INTE TA ANSVAR FÖR ALLT!!!

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll och inte är lika trötta och irriterade som jag.
PUSS

2 kommentarer:

Anonym sa...

MÅSTEN e det värsta jag vet!! HATA HATA!! Ibland vill man va 4 igen o inte behöva ha MÅSTEN!! Men du linnet... nu e vi vuxna o MÅSTE ta ansvar!!*haha* bajskorv...!! Men du,, jag vill me ha hus så jag e AVIS på dej som fan.. Pussen

Lort sa...

det där terrariet är så ballt! inte som de andra tråkterrarierna, så tack för att ni ska ha visning ;-)