fredag, februari 15, 2008


Sitter och väntar på att min badvatten ska bli klart.
Behöver värma upp mig efter en kall dag på stan. Efter att Eslövs stjärnor gjort en hejdundrandes redovisning gick jag och Lina till HM och lekte personal shoppers, något som ingen av oss skulle kunna göra karriär som tydligen.
Jag valde ut allt jag gillade och ville hon skulle ha och hon valde det jag skulle prova.
Lina höll på att avlida när jag tvingade henne att prova höga 70-talsjeans, tunikor i massa färger och blommiga klänningar. Jag tyckte hon var skitfin och passade jättebra i det.
Hon tyckte det kändes som om hon skulle gå på hippiefest medans jag kände mig som en mormor som ska gå på kafferep. Så trista kläder. Tom Lina tyckte jag tappade all utstrålning i tråk-kläderna och undrade om det var så hon alltid såg ut. Hmmmm...

Nu står Kalle och skalar potatis, vi ska äta plankstek ikväll. MUMS! Marika kommer ikväll också, hon överraskade mig med det så jag blev så glad.

Imorgon är det kalas hos Elin, jag ska tona håret och jag ska ha jeans på mig på fest för första gången på jag vet inte hur många år. Tror jag. Kanske ändrar mig imorgon. Känner mig tråkig i jeans men försöker övervinna det.
Nu ropar badkaret på mig! Gud vad jag kommer sakna det när jag flyttar, inget mer badkar. Det är ju typ det bästa som finns...

1 kommentar:

LolitaRegina sa...

jag har också shoppat idag! hade egentligen absolut INTE råd, så nu får jag svälta två veckor till lön.. :P
men vad gör man när för en gångs skull hittar SKITSNYGGA jeans som passar direkt och INTE är stuprör?!
:)