tisdag, maj 20, 2014

Tråkiga besked

En läkare från barnkliniken i Malmö ringde idag. Han arbetar med Teddystudien och de har ju även börjat kolla gluten på barnen eftersom det i Sverige har ökat så väldigt med glutenintolerans. Nemos förrförra prov visade ju en liten förändring och bibringade han för att på det senaste provet hade värdena ökat. De är inte jättehöga men tillräckligt för att de ska vilja göra en undersökning. Så nu kommer vi få en kallelse och Nemo ska sövas och genomgå en gastroskopi. 

Nemo visar inga symptom på glutenintolerans men det känns väldigt tråkigt. Jag hoppas hoppas att han inte blir dålig och att vi måste utesluta gluten men jag är väldigt glad för att det kollas upp såhär tidigt så att Nemo slipper må dåligt om han nu är intolerant. Och så är jag otroligt glad över att det inte är diabetes han utvecklat.


2 kommentarer:

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Jättebra att det kollas upp så fort som möjligt -- hoppas att det löser sig så bra som möjligt och att gastroskopin går bra!

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Vad tråkigt men ändå skönt att det upptäcks i sånt tidigt läge - Fast fattar att det ändå känns tungt, det måste det få göra.
Kram