söndag, maj 25, 2014

Mors Dag

Mors Dag kom lite i skymundan då vi åkte iväg och Kalle inte visste att vi skulle vara borta över natten och då inte tagit med min present. Och det gör absolut ingenting, jag behövde egentligen ingen present utan den här helgen var present nog. Att få överraska och vara med min familj. <3 Men jag fick en jättefin löpartröja, vit med knalligt korallfärgade detaljer och huva. Ursnygg men Kalle ska byta den till en storlek mindre så bild kommer sen.

Igår somnade barnen framåt 22 och jag tänkte att vi skulle ligga och glo på filmer och vara uppe länge men både jag och Kalle somnade innan 22.30. Men så skönt och välbehövligt! Imorse tog vi det lugnt och åt en underbart god hotellfrukost, åh vad gott det är! Man kunde göra tjocka våfflor och det tyckte barnen var godast. Och jag träffade på Suzan som var där och åt frukost med sina föräldrar, otippat!


Efter ett besök på Rusta och Plantagen kom vi hem och barnen lekte och badade och vi planterade lite nya växter. Sen tog vi en promenad till vallokalen och röstade och förutom att rösta på F! så kryssade jag i min gamla sambakompis Alexandra som var ett av namnen på valsedeln.

Ovh sen var det dags för spring! Jag hade tänkt mig en milrunda med puls på 156 men de första fem kilometrarna gick väldigt bra (26 minuter någonting) så jag bestämde mig för att satsa och pressa mig rejält. Och det gjorde jag, oj vad de sista två kilometrarna var slitiga och sista kilometern lyckades jag att pressa upp pulsen till 179! När jag äntligen stannade klockan insåg jag att det var min bästa miltid på hemmaplan, alltså när jag inte sprungit ett lopp. 55.07 blev det och det är snabbare än det som för inte så lång tid var mitt personbästa på lopp. Så jag tror det händer grejer med uthålligheten och farten och jag hoppas det kommer visa sig på nästa millopp. Nästa millopp är dock Malmömilen och det går alltid dåligt så jag har kanske inte så stora förhoppningar..


1 kommentar:

Andreas Åkesson sa...

Mycket bra jobbat!