fredag, maj 30, 2014

Lyxmorgon

Sånna här röda dagar och klämdagar blir riktigt lyxiga fast jag jobbar eftersom Kalle är hemma och jag då kan springa på morgonen innan jobbet. Jag har ju som bekant svårt att få till spring de dagar jag jobbar eftersom jag har barnen på morgonen och kommer hem sent.

Men iallafall, idag ringde klockan 5.45 och efter en snoozning, en proteinshake och packande av mat för dagen så gav jag mig av vid 6.30. Underbar morgon! Typ 10 grader men varmare i solen och det luktade gott och var så stilla. Jag tog en sväng i skogen, sprang fem kilometer i ett bra tempo (runt 155 i puls) och när jag kom till mitt mål i form av en brutal mördarbacke så spurtade jag upp och gick ner fyra gången. Alltså den backen. Lång och brant med en massa rötter att hålla koll på. Mjölksyra i både ben och armar innan man är uppe och det bygger både kondition och pannben. 

Sen sprang jag hem och turen landade på totalt 7,3 kilometer, bästa starten på dagen! 

Jag la upp den här bilden på Instagram och fick en så fin kommentar av en kompis lillasyster: Du kommer att mörda varje kilometer på Malmömilen. Tack för din inspiration! 

2 kommentarer:

Rund är också en form! sa...

Springer du backintervaller innan tuppen vaknar? Du är galen! ;-))

Kram M

Linnéa sa...

Ha ha eller hur!!! Dum i huvudet får man säga! ;)