söndag, maj 18, 2014

Regnsöndag

Vi har verkligen haft en slö söndag. Regnet har öst ner och vi har varit lite trötta efter att haft gäster i lördags och det blev rätt sent. Solen strålade ju i lördags och efter fotbollsträning, städning och klipp av gräsmattan sprang jag en kort sväng på sex kilometer. Första springet sen i måndags eftersom jag åkte på halsont i tisdags kväll och jag tänkte springa idag igen men så vaknar jag upp och känner att halsontet är tillbaka. Sjukt irriterande!!

Så det har varit lugnt idag. Nemo åkte till en kompis på förmiddagen så jag och Leon byggde tågbana, gjorde pannkakor och såg på Bilar 2 och sov lite i soffan. Kalle klöv ved ute i regnet. Vid 15 åkte jag och Leon för att hämta Nemo och kompisens föräldrar bjöd på te och vi satt och pratade och tiden flög iväg och när vi kom hem var klockan nästan sex. 

Efter mat och nattning har jag tittat på ett par avsnitt av Sons of Anarchy, är helt fast nu. Kom på att Katey Sagal är med där så därför föll valet på SoA.

Nemo på träningen. Han tycker alla övningar är jätteroliga men när de ska spela match på slutet vill han inte vara med, men tillslut ställde han sig i målet och verkade tycka att det var roligt.

Leon och bästisen på förskolan var också med och tittade på och sparkade lite boll vid sidan av.

2 kommentarer:

Helena Nimbratt sa...

Vad söt liten kille! Härligt med lediga dagar.

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Jag ÄLSKAR SoA. Du har massa massa bra och spännande avsnitt framför dig nu! :-)