måndag, maj 12, 2014

Ta det lugnt??

Efter mitt långpass på två timmar i förmiddags hade jag bestämt mig för att ta det lugnt. Men, jag är ju sämst på att ta det lugnt och inte göra något. Så efter mat och dusch och provande av sommarkläder så klippte jag gräset. Sen var det dags att hämta barnen så jag gick till förskolan och sen hem igen. Efter lite mellis gick vi ut och jag tog gasolbrännaren och brände bort allt ogräs mellan kullerstenarna på framsidan. Verkligen på tiden! Det hade nästan helt växt igen och såg hemskt ut.


Det var så skönt ute och jag fick flow och planterade ut tomatplantorna i stora krukor. Barnen tröttnade på mig och gick in och lekte och jag fick dåligt samvete för att jag inte ägnade min tid till dem vilket är prio ett när de varit på förskolan fast jag varit ledig. Men ibland är det mycket fix och imorgon har jag tagit dem ledigt och lovat lekplatshäng, fika och en massa mys. Bara vi tre hela dagen. <3


Det känns i kroppen att den varit igång hela dagen, älskar den känslan! Nu ska jag nog börja på en ny serie, vilken tror ni det blev..?

2 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Det kan faktiskt vara någon slags vila att göra såna där vardagsaktiviteter också tycker jag :-) Ibland kan jag nästan bli mer stressad av att bara sitta och finna mer ro i att pyssla med saker. Alltså, inte så att en flänger runt och stressar.
Ert hus ser verkligen helt fantastiskt mysigt ut förresten!

Linnéa sa...

Ja jag håller het med! Att bara sitta går inte, jag ser allt som jag vill och måste göra och det är sjukt stressande.
Tack, jag älskar att bo hör! Har du vägarna förbi Skåne är du välkommen att hälsa på. :)