fredag, maj 16, 2014

Äntligen i mål!

Det har varit jävligt segt senaste tiden, det här med vikten. Några hekto ner, ett par upp, några fler ner... Alltid mer ner än upp men det har gått långsamt. De sista kilona är svåra, de vill sitta kvar och balansen mellan att ligga på ett underskott och samtidigt få in tillräckligt med energi för att orka träna är svår. 

Men! Imorse klev jag upp på vågen och insåg att jag kommit i mål, äntligen! 15 kilo fett borta från kroppen, 15 kilo som jag slipper kånka runt på, slipper ha med mig när jag springer. 15 kilo som inte behöver knölas in under kläder, som inte är i vägen längre helt enkelt. Eller 15,2 kilo för att vara exakt. JÄVLIGT SKÖNT!

Och nu då? Egentligen skulle jag vilja tappa ett par kilo till men jag tänkte faktiskt pausa lite. Slippa tänka på att gå ner och istället fokusera på att hålla vikten för det kommer också att bli ett projekt som den allt eller inget-människa jag är. Det har tagit tid att tappa den här vikten men det är bra för då blir det nog lättare att hålla och det är lättare för huvudet att hänga med i förändringen.

En bra start på fredagen alltså!


7 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Stort grattis!

Jöns Marie sa...

Härligt! Bra jobbat!!

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Åh, heja dej! Vad underbart det måste kännas! Jag håller typ på och dansar tango med mina sista kilon: ned, upp, ned, ned, upp men så får det vara:-)

Mirijam sa...

HURRA för Keso-Linnéa!

Linnéa sa...

TUSEN TACK!!!

Anonym sa...

Du har varit så jäkla duktig!
/Kalle

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Heja!!! :-)